Za majhne in velike ponudnike turističnih nastanitev.

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Prednosti lastne spletne strani

Ste ponudnik turističnih nastanitev? Izognite se plačilu visokih provizij na rezervacijskih portalih in poskrbite za možnost direktnih rezervacij.

Marketing

Spletna stran je glavno marketinško orodje za sobodajalce, hkrati pa nudi vse potrebne informacije potencialnim gostom, ki so nujne za širjenje prepoznavnosti nastanitve.

Več rezervacij

Možnost rezervacij direktno pri ponudniku pomeni večjo svobodo pri izdelavi ponudb, turistom pa omogoča direkten stik kar poveča prodajo in število rezervacij.

Manjši stroški

Trženje nastanitve prek spletne strani pomeni manjše stroške poslovanja saj se z direktnimi rezervacijami izognemo plačilu provizij rezervacijskim kanalom kot so Airbnb in Booking.com

Izberi svojo spletno stran

Osnovna  

Primerno za manjše ponudnike turističnih nastanitev

1 enota (počitniška hiša, apartma, vila).

€399
+ DDV
check

Vključuje do 3 podstrani

check

Stran v SLO & ANG jeziku

check
Osnovna SEO optimizacija
check

Povezava s channel managerjem

check

Rezervacijski in kontaktni obrazec

Napredna 

Primerno za večje ponudnike turističnih nastanitev

Več enot (apartmajska hiša, glamping, manjši hotel).

€749
+ DDV
check

Vključuje do 5 podstrani

check

Stran v SLO & ANG jeziku

check
Osnovna SEO optimizacija
check
Povezava s channel managerjem
check

Rezervacijski in kontaktni obrazec

check

Vključuje do 5 nastanitvenih enot

*Vsaka naslednja enota 99€ +DDV

Pošlji povpraševanje

Za več informacij smo vam na voljo na številki oziroma e-mail naslovu:

Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
Fill out this field
Fill out this field

Q&A

Po tem ko stopite v stik z nami, vam bomo najprej predstavili našo storitev in svetovali pri izdelavi spletne strani glede na tip in velikost vaše nastanitve.

Naša ekipa bo poskrbela, da je spletna stran ogledalo vaše turistične dejavnosti in poskrbela za dovršen izgled na vseh napravah z integracijo koledarjev in rezervacijskih obrazcev. Vsaki stranki se individualno posvetimo in upoštevamo njihove želje in pričakovanja.

Po oddaji naročila in dogovoru o vseh podrobnostih sledi izdelava spletne strani ki je v večini primerov izdelana v 14 dneh.

Za vašo spletno stran bo potrebno kupiti domeno in zakupiti gostovanje ter SSL certifikat, ki omogoča varno poslovanje preko spleta. Poleg morebitnega vzdrževanja in posodobitve spletne strani drugih stroškov ni. 

Agencija Nomadi je specializirana za upravljanje turističnih nastanitev ter se zaveda kakšno spletno stran potrebujejo ponudniki turističnih namestitev za povečanje prepoznavnosti in števila rezervacij na spletu. 

keyboard_arrow_up