Vaša ekipa za upravljanje počitniških nastanitev

laptop

Spletne rešitve

Posrkbimo za celoten marketing in oglaševanje nastanitev, od izdelave in optimizacije oglasov, do profesionalnih fotografij in izdelave spletne strani.

send

Podpora partnerju

Svetujemo in nudimo pomoč pri vodenju dejavnosti, od pridobitve potrebnih soglasji, registracije sobodajalstva ter ureditve pogojev za oddajanje.

api

Lokalna ekipa

Naša lokalna ekipa in čistilni servis, bo poskrbel za nemoten oddih vaših gostov in zagotovil čistočo ter urejenost vaše nastanitve.

handshake

Brez vezave

Ne bomo vas držali v dolgoročni pogodbi. Naš sporazum lahko prekinete kadarkoli, z 1-mesečnim odpovednim rokom.

Kaj vključuje storitev?

star

Izdelava in optimizacija oglasa

Odprtje in izdelava oglasov na portalih Airbnb ter ostalih platformah oziroma optimizacija obstoječih oglasov.

soap

Čiščenje in pranje

Naš čistilni servis poskrbi za profesionalno čiščenje vaše nepremičnine, vključno s pranjem posteljnin in brisač.

phone

Celotna komunikacija z gosti

Konec odgovarjanja na sporočila gostov med vašim prostim časom. Celotno komunikacijo vodimo mi.

receipt

Računovodski del

Poskrbimo za računovodski del z izdajanjem davčno potrjenih računov v vašem imenu, vodenje knjige gostov in oddajo mesečnih poročil na ajpes.

money

Optimizacija cen

Optimizirali in prilagajali bomo cene vaše namestitve za maksimalen izkoristek, glede na trg in konkurenco.

lock

Prijava in odjava

Poskrbeli bomo za prijavo na eTurizem, gostom pa omogočili samoprijavo in odjavo iz namestitve, z namestitvijo pametnih ključavnic oziroma keybox-a.

Zahtevajte ponudbo

Za več informacij smo vam na voljo na številki oziroma email naslovu:

Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
Fill out this field
Fill out this field

Q&A

Po tem ko stopite v stik z nami, vam bomo najprej predstavili našo storitev in preverili ali je nastanitev primerna za oddajo, novim sobodajalcem bomo pomagali vstopiti v svet oddajanja nastanitev, izkušenim pa pomagali celoten proces optimizirati in predlagali morebitne izboljšave.

Sledi podpis pogodbe o upravljanju in ureditev vaše enote za kratkoročno oddajanje. Odprli oziroma optimizirali bomo glase na spletnih portalih, poskrbeli za urejeno dokumentacijo ter vse potrebno za uspešno in legalno oddajanja nastanitve.

Ko je vaša nastanitev pripravljena za goste, pri nas poskrbimo za vse kar potrebujete:

 • Upravljanje nastanitev na izbranih platformah,
 • Celotna komunikacija z gosti,
 • Profesionalno čiščenje in pranje,
 • Optimizacija cen nastanitev,
 • Prijava gostov v eTurizem,
 • Davčno potrjevanje in izdajanje računov.
 • Vodenje knjige gostov
 • Računovodske storitve
Enotne provizije pri nas ni, ta se giblje med 10% in 20% vašega prometa. Odvisna bo od več dejavnikov, tudi od same lokacije in vrednosti nočitve vaše nastanitve.
 
Želite vedeti, koliko vam bomo zaračunali za upravljanje vaše nepremičnine? Stopite v stik z nami in predstavili vam bomo našo provizijo glede na vaše potrebe in vašo nastanitev.

Kako bo opravljeno čiščenje, se pred začetkom vsakega upravljanja dogovorimo z lastniki. Zavedamo se, da so pričakovanja gostov glede čistoče visoka. Naš profesionalni čistilni servis bo očistil vašo nepremičnino in razkužil površine, zamenjal umazano posteljnino in brisače ter napolnil zalogo ki jo nudite vašim gostom. Lahko pa se odločite, da čiščenje opravljate tudi vi oziroma vaša ekipa.

V kolikor dejavnost opravljate občasno, se lahko registrirate kot sobodajalec. Sobodajalec je fizična oseba, ki dejavnost oddaje nepremičnin opravlja občasno. Občasno pomeni skupno ne več kot 150 dni na leto, nudite pa lahko največ 15 ležišč.

Če dejavnost opravljate redno oziroma nudite več kot 15 ležišč, bo potrebna registracija dejavnosti. (s. p ali d. o. o.) Več o tem si lahko preberite v članku. Svetujemo vam, da si več o oddaji stanovanj preko Airbnb in Bookinga, preberete na spletni strani finančne uprave.

Da bomo lahko opravljali tovrstne dejavnosti in sklenili pogodbo o upravljanju ter da bo naš posel legaliziran, moramo pred začetkom urediti še naslednje. Ampak brez skrbi, v kolikor vam kaj od tega še manjka vam nudimo pomoč in podporo pri ureditvi dokumentacije oziroma pridobitvi potrebnih soglasji.

 • Registracija sobodajalstva oziroma odprtje s.p ali d.o.o,
 • Kategorizacija in označitev nastanitvenega obrata,
 • Pridobitev soglasja etažnih lastnikov v kolikor se nastanitev nahaja v večstanovanjski stavbi,
 • Ureditev splošnih pogojev kot so požarna varnost in varnost inštalacij.

Seveda! To je vaš dom in uporabljate ga lahko kadar želite, seveda pod pogojem, da v tem obdobju ni rezervacij. Če želite uporabljati namestitev nam preprosto sporočite in blokirali bomo datume za vašo uporabo. Morda si želite vsako leto določeno obdobje rezervirati za vas, to nam lahko sporočite v začetku, in poskrbeli bomo, da v tem obdobju ne pride do rezervacij.

Začetnih stroškov pri nas ni! 

V primeru, da nastanitev nima recepcije je potrebno na njej urediti sistem za samoprijavo gostov kot so pametne ključavnice oziroma key-box.

Prisotni smo na celotnem območju Slovenije.

Pričnimo z upravljanjem vaše nepremičnine

keyboard_arrow_up